top of page

Bedrijfsruimte

bedrijfshal

Aluminiumstraat 3
6031 TT undefined
Aluminiumstraat 3

Het is ons een genoegen om u dit object gelegen te Aluminiumstraat 3 te Nederweert aan te mogen bieden.Kenmerken


Algemeen


Recent gebouwde bedrijfshal met kantoorruimte dit pand is gelegen op een uitstekende locatie op bedrijvenpark Pannenweg, gelegen aan de Aluminiumstraat 3, 6031 TT te Nederweert. Dit prachtig afgewerkte pand biedt hoogwaardige voorzieningen, waaronder 2 overheaddeuren met hoogtes van 4.1 meter en 4.7 meter, en een ruim voorterrein voor parkeren en manoeuvreren. Zowel de bedrijfsruimte als de kantoorruimte zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit, met oa overal vloerverwarming en luxe afwerking van de kantoorruimte met glazen wanden. Het pand beschikt tevens over een pantry, zowel beneden als boven, en kantoorruimte op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Bovendien is het pand voorzien van een glasvezelaansluiting.Oppervlakten:


Perceel: 1.900m²


Kantoorruimte: Circa 120m²


Bedrijfsruimte: Circa 1050m²Vraagprijs:


€2.100.000 k.k. excl. btw.Bouwjaar:


2018Aanvaarding:


In overleg met de verkoper.Ligging:


Het bedrijfspand is gunstig gelegen ten opzichte van rijks en snelwegen en direct bij de afritten van de A2 Eindhoven-Maastricht en de rijkswegen N266, richting Helmond/ A67 en N275 richting Venlo en tevens goed gelegen tussen Amsterdam en Maastricht-Aken. Nederweert is strategisch goed gelegen in Nederland tussen Eindhoven en Maastricht en nabij de grens met buurlanden Duitsland en België.Het parkmanagement met onder andere toegangscontrole d.m.v. camera's in de avond is slechts één van de pluspunten die dit bedrijventerrein tot een zeer aantrekkelijke vestigingslocatie maakt.Koopcontract:


Koopovereenkomst volgens Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor Bedrijfs- onroerend goed (model 2019).Kadastrale gegevens:


Gemeente: Nederweert


Sectie: A


Nummer: 6708Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Als u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.


Highlights horecaruimte

Energielabel:

Oppervlakte:

1900

Soort ruimte:

Bedrijfsruimte

Servicekosten:

Koopprijs

Op aanvraag

Exclusief BTW

Locatie

Info

Interesse in dit pand?

Impressie horecaruimte

Aluminiumstraat 3

Interesse in dit pand? Bel 046 30 20 016

bottom of page