top of page

Bedrijfsruimte

bedrijfsruimte

Zürichstraat 11
6135 LP Sittard
Zürichstraat 11

Het is ons een genoegen om u de nieuwbouw bedrijfsruimtes gelegen op ‘Bedrijvenstad Fortuna’ te Zürichstraat, 6135 LP Sittard te huur aan te mogen bieden.

 

Kenmerken

Algemeen

 

Op een fantastische locatie, gelegen aan de Middenweg (N276) op Bedrijvenstad Fortuna, ontwikkelt en bouwt onze opdrachtgever een bedrijf locatie bestaande uit diverse bedrijfsruimtes vanaf ca. 1100 m² tot 5000 m² (casco opl. niveau / loadingdocks bespreekbaar / turnkey opl. niveau in overleg). De grootte van de bedrijfsruimtes zijn nog vrij in te delen.


Bestemming

Hoofdbestemming: Bedrijfsruimte


Oppervlakten

Kavel 1: +/- 2200 m²

Kavel 2: +/- 2950 m²

Kavel 3: +/- 3210 m²

Kavel 4: +/- 2040 m²

Kavel 7: +/- 4790 m²

Kavel 8: +/- 4840 m²

Kavel 9: +/- 1780 m²

Kavel 10: +/- 1720 m²

Kavel 11: +/- 2390 m²

Kavel 12: +/- 2670 m²

Kavel 13: +/- 2270 m²

Kavel 14: +/- 2140 m²

 

Object:

Het object is gelegen op een uitermate goede zichtlocatie, gelegen aan de Middenweg (N276) op Bedrijvenstad Fortuna. Bedrijvenstad Fortuna is volop in ontwikkeling en ligt op een steenworp afstand van de handelsterreinen Bergerweg en Gardenz.  Nabij ‘Bedrijvenstad Fortuna’ bevinden zich onder meer vestigingen van Rabobank, DSM en het nieuwe Europese hoofdkantoor van Chemiegigant Sabic.  Bedrijvenstad Fortuna ligt tegen het Fortuna Sittard stadion aan en nabij de Sportzone, met onder andere Secc Sport Event Centrum, IVY Climbing, Stichting huis Limburgse sport, Fletcher Hotels, Vista College, sporthal en het Tom Dumoulin bike park. Het is op loopafstand gelegen van bedrijvenpark Fortuna. Verder liggen meerdere supermarkten in de omgeving o.a. JUMBO en ALDI.

 

Bestemming/bedrijfsdoeleinden

Het regulerende bestemmingsplan is ‘Bergerweg Zuid’. De bestemming van de aangewezen gronden valt in de categorie ‘Bedrijventerrein’. Hieronder worden o.a. bedrijven in de categorie 2 en 3 in de lijst van bedrijfsactiviteiten verstaan.

 

Bereikbaarheid:

Auto

De locatie is goed bereikbaar. De autoweg N-276 (Hasseltsebaan) is binnen 1 minuut bereikbaar via doorgaande wegen. Deze autoweg staat in directe verbinding met de autowegen N-279 en N-294 waarbij de snelwegen richting Aken (Duitsland via A76), Maastricht (Nederland – A79), Antwerpen (België – A76) en Eindhoven (richting A2) goed bereikbaar zijn.

 

Openbaar vervoer

Het object is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen op een loopafstand van ca. 100 meter. Het dichtbij zijnde treinstation is gelegen in Sittard op een loopafstand van ca. 2 kilometer.

 

Parkeren

Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

 

Huuruitgangspunten

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 70,00 per m² per jaar, exclusief de daarover verschuldigde omzetbelasting.

 

Betalingswijze


Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.


Servicekosten

De servicekosten worden door huurder zelf geregeld.


Huurtermijn

Standaard: vijf (5) jaar en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.

 

Beschikbaarheid

In overleg.

 

Opzegtermijn

12 maanden voor einde huurovereenkomst

 

Duurzaamheid

Nader te bepalen

 

Huurindexering


Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks voor het eerst 1 jaar naar huuringang op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

 

Zekerheidsstelling


Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

 

Omzetbelasting

Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste huur.

 

Huurovereenkomst


Standaardmodel ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Highlights horecaruimte

Energielabel:

Oppervlakte:

Soort ruimte:

Bedrijfsruimte

Servicekosten:

Huurprijs vanaf

Op aanvraag

Exclusief BTW

Locatie

Info

Interesse in dit pand?

Impressie horecaruimte

Zürichstraat 11

Interesse in dit pand? Bel 046 30 20 016

bottom of page