top of page

Bedrijfsruimte

Complex (meerdere units)

Ankerkade 8
5928 PL Blerick
Ankerkade 8

Halfvrijstaand bedrijfspand bestaande uit bedrijfshal (ca. 2.325 m²) met kantoorruimte (ca. 300 m²) en bijbehorend buitenterrein.Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.
Kenmerken


Algemeen


Het object is gesitueerd aan de Ankerkade, welke is gelegen aan de Maas en de Jacthaven. Het bedrijventerrein wordt ontsloten via de Groot Bollerweg.


Beschikbaar: in overleg, doch op korte termijnBestemming


Hoofdbestemming: BedrijfsruimteOppervlakten


Perceeloppervlakte: 2.625 m²


Totale oppervlakte: 4.140 m²Object


Het object betreft een tweetal geschakelde bedrijfshallen (ca. 1.025 m² met een vrije hoogte van ca. 6 meter & ca. 1.300 m² met een vrije hoogte van ca. 8 meter) met kantoren (twee verdiepingen, beide verdiepingen ca. 150 m²). Het object is voorzien van vier laaddocks én twee overheaddeuren op maaiveldniveau.Bereikbaarheid


Auto


Het object ligt op korte afstand van de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).Openbaar vervoer


Op ca. 1,5 km afstand bevindt zich een bushalte en op ca. 2,5 km het NS-station Venlo-Blerick. Parkeren Parkeren op eigen terrein is voldoende mogelijk.
Huuruitgangspunten


Huurprijs


Huurprijs op aanvraag.Servicekosten


Nader overeen te komen.Huurtermijn


In overleg bespreekbaar.Beschikbaarheid


Vanaf 1 april 2023.Opleveringsniveau


– Viertal loading dock(s);


– Tweetal roldeuren op maaiveldniveau;


– Alarminstallatie;


– Heaters in de bedrijfshallen.


Highlights horecaruimte

Energielabel:

D

Oppervlakte:

2325

Soort ruimte:

Bedrijfsruimte

Servicekosten:

Huurprijs vanaf

Op aanvraag

Exclusief BTW

Locatie

Info

Interesse in dit pand?

Impressie horecaruimte

Ankerkade 8

Interesse in dit pand? Bel 046 30 20 016

bottom of page