top of page

Woonruimte

Complex (meerdere units)

Hoekstraat 10
5921 EG Blerick
Hoekstraat 10

Deze karakteristieke hoekwoning is gelegen op een toplocatie in het centrum van Blerick! De vooroorlogse woning biedt binnen tal van mogelijkheden! Hou je van klussen dan kun je deze woning geheel in eigen smaak opknappen.De woning is gebouwd omstreeks 1900. De ramen, deuren en kozijnen zijn op de begane grond uitgevoerd in hardhout met enkele beglazing, op de eerste verdieping zijn de ramen en kozijnen uitgevoerd in kunststof met dubbele beglazing. De woning wordt verwarmd middels een Remeha Avanta Ace cv-ketel (eigendom, 2022).Het centrum van Venlo is eveneens op loopafstand gelegen en met de auto bent u in een mum van tijd op de uitvalswegen richting Nijmegen/Maastricht/Eindhoven of Duitsland. Op een steenworp afstand is de Maas gelegen met haar uiterwaarden, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.GLOBALE INDELING:


KELDER:


Via de hal, onder de trap is er toegang tot de provisiekelder. De kelder is ca. 18,5 m² groot en ca. 1,90 m hoog. Ideaal voor het opbergen van extra spullen.BEGANE GROND:


Met een kleine trapopgang is de entree van de woning te bereiken. Bij binnenkomst komt u uit in een lange hal met de trapopgang tot de verdieping. aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen. De woonkamer is ca. 29 m² groot en is voorzien van grote raampartijen aan zowel de voor- als de achterzijde van de woning. Op de vloer ligt tapijt, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond beschikt over het originele balkenplafond. De hal geeft tevens toegang tot de keuken, waar ook voldoende ruimte is voor het plaatsen van een eettafel. Achter de keuken is het separate toilet en de badkamer gelegen. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een douche, ligbad en vaste wastafel. De keuken, ook wel de achterom genoemd, geeft toegang tot de ruime achtertuin gelegen op het westen. Op de perceelsgrens wordt in opdracht van verkoper nog een gaashekwerk geplaatst.EERSTE VERDIEPING:


Aan de overloop zijn 3 slaapkamers gelegen. De slaapkamers zijn ca. 16 m², 11 m² en 8 m².BIJZONDERHEDEN:


Aanvaarding in overleg.Bijzondere bepaling


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.Toelichtingsclausule NEN2580


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Highlights horecaruimte

Energielabel:

F

Oppervlakte:

177

Soort ruimte:

Woonruimte

Servicekosten:

Koopprijs

€ 245.000

Exclusief BTW

Locatie

Info

Interesse in dit pand?

Impressie horecaruimte

Hoekstraat 10

Interesse in dit pand? Bel 046 30 20 016

bottom of page