top of page

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal

Van Heemskerckweg 26
5928 LL Venlo
Van Heemskerckweg 26

Bedrijfspand bestaande uit bedrijfshal met kantoorruimte en bijbehorend buitenterrein.Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.Kenmerken


Algemeen


Bedrijfspand bestaande uit bedrijfshal met kantoorruimte en bijbehorend buitenterrein.Beschikbaar


In overleg.Bestemming


Bedrijfsruimte.Oppervlakten


Kantoren begane grond: ± 360 m2


Kantoren eerste verdieping: ± 285 m2


Productiefaciliteit: ± 3.775 m2


Expeditie faciliteit: ± 465 m2


Magazijn: ± 1.635 m2


Perceelgrootte: 10.961 m2.Object


Het gebouw is oorspronkelijk gebouwd in 1997 en uitgebreid in 2008 als een staalconstructie met gevels grotendeels gemaakt van damwandprofielplaten of sandwichpanelen, deels gemetselde en betonnen gevelelementen, daken voorzien van stalen dakplaten die, voor wat betreft de platte daken, zijn afgewerkt met bitumen.


Enkele jaren geleden is het gebouw verder opgedeeld en afgewerkt voor de huidige huurder. Er zijn drie laaddocks gecreëerd om de toegang te verbeteren.Locatie


Het gebouw is gelegen op een goede locatie, op het bedrijventerrein Trade Port West, op zeer korte afstand van de op-/afrit van de Rijksweg A-67 (Eindhoven-Venlo-Duisburg) en nabij de op-/afrit van de Rijksweg A-73 (Nijmegen-Venlo-Maastricht).


Het huidige deel van Trade Port West wordt gedomineerd door de aanwezigheid van diverse productielocaties van Scheuten Glas en diverse andere productie-/handelsbedrijven.

Highlights horecaruimte

Energielabel:

A

Oppervlakte:

6520

Soort ruimte:

Bedrijfsruimte

Servicekosten:

Huurprijs vanaf

Op aanvraag

Exclusief BTW

Locatie

Info

Interesse in dit pand?

Impressie horecaruimte

Van Heemskerckweg 26

Interesse in dit pand? Bel 046 30 20 016

bottom of page