top of page
Burgstate vastgoed

Burgstate
is meer dan
vastgoedverhuur.

Maak kennis met onze diensten

Burgstate geeft bestemming aan ruimte

Naast onze uitgebreide vastgoedverhuurdiensten bieden we een breed scala aan aanvullende services: de ontwikkeling van panden, het complete vastgoedbeheer, het leveren van facilitaire diensten en het meedenken over investeringsmogelijkheden. Burgstate staat klaar om jou te ondersteunen bij elke stap in jouw vastgoedtraject!

Burgstate Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Met onze ontwikkelingsdiensten zetten we ons in om hoogwaardige vastgoedprojecten te creëren die de tand des tijds doorstaan. Vanaf de conceptfase tot aan de oplevering streven we naar innovatieve en duurzame oplossingen. Met aandacht voor detail en expertise in projectmanagement zorgen we ervoor dat jouw vastgoedontwikkeling een succes wordt. Daarbij streven we naar een ontwikkeling die de waarde en het rendement van jouw vastgoedportfolio maximaliseert.

Burgstate vastgoedebeheer

Vastgoedbeheer

De vastgoedbeheerdiensten van Burgstate zorgen voor het efficiënt en professioneel beheren van jouw vastgoedportefeuille. Van het innen van huur en het afhandelen van administratieve taken tot het plannen van onderhoud en reparaties: wij nemen de zorgen uit handen. Met een proactieve aanpak en aandacht voor kostenbeheersing dragen wij bij aan het optimaal renderen van jouw vastgoedinvesteringen.

Burgstate Facility

Facility

Onze facilitaire diensten bieden ondersteuning bij het beheer en onderhoud van jouw (bedrijfs)ruimtes. Denk hierbij aan services als schoonmaak, beveiliging en technisch onderhoud. Met onze maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften, zorgen wij voor een optimale werkomgeving voor jou en jouw huurders. Door een schone, veilige en goed onderhouden werkomgeving te creëren, dragen we bij aan de productiviteit en tevredenheid.

Investeren in Vastgoed

Investeren

Burgstate wil gecontroleerd groeien en zoekt partners die samen met ons willen opschalen. Wij bieden een vast en gegarandeerd rendement van 5,00% op jouw investering, met jaarlijkse aflossing en 5,0% aflossingsvrij. Geen gedoe met aandelen of vastgoedobligaties en bij ons ook geen hoge transactiekosten of afhankelijkheid van beheerders. Wij doen een simpele maar harde belofte: een vast rentepercentage en het terugkrijgen van het geïnvesteerde bedrag, met persoonlijke borgstelling en hypothecaire inschrijving op grotere investeringen.

Veilig beleggen in onze projecten

Een gegarandeerde rente en een keiharde garantie dat je het ingelegde geld zeker terugkrijgt: dat is de belofte van Burgstate!

bottom of page