top of page
Bedrijfshuisvesting

Geeft
bestemming
aan ruimte.

Wij zijn Burgstate, de marktleider in bedrijfshuisvesting in Limburg!
Bedrijfshuisvesting
Bedrijfshuisvesting
Bedrijfshuisvesting

Als vastgoedpartner op het gebied van bedrijfshuisvesting gaan wij voor maximale tevredenheid bij onze opdrachtgevers. Met een zeer ervaren en enthousiast team vullen wij je wensen in en vinden we de bestemming die bij jou past.

Marktleider in bedrijfshuisvestiging

Als marktleider in bedrijfshuisvesting zet Burgstate de standaard voor kwaliteit en service. Met een uitgebreid portfolio aan panden verspreid over Limburg bieden wij optimale oplossingen voor diverse bedrijfsbehoeften. Onze focus ligt op het creëren van waarde en het bieden van uitstekende huurervaringen voor onze klanten.

Bedrijfshuisvesting
Bedrijfshuisvesting

Een dynamische projectontwikkelaar

Op het gebied van projectontwikkeling onderscheidt Burgstate zich door innovatieve projecten en hoogwaardige vastgoedoplossingen. Met een focus op duurzaamheid en kwaliteit streven we naar het creëren van waarde voor zowel investeerders als de gemeenschap. Met expertise en enthousiasme zorgen wij voor succesvolle ontwikkelingen die bijdragen aan een bloeiende omgeving.

Bedrijfshuisvesting

Burgstate, een
bedrijf met een missie

Vastgoed is meer dan stenen. Of het nu om woningen, winkelruimtes, kantoren of bedrijfshallen gaat, de gebruiker voelt zich er thuis en maakt onderdeel uit van een gemeenschap. Vastgoed voldoet aan de wensen van de gebruiker en is kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en bevindt zich op de juiste locatie. Hierdoor wordt er voor alle belanghebbenden een gezond rendement gerealiseerd en is er sprake van een optimaal vestigingsklimaat voor zowel mens als bedrijf.

Bedrijfshuisvesting
Bedrijfshuisvesting
Bedrijfshuisvesting

Veilig beleggen in onze projecten

Een gegarandeerde rente en een keiharde garantie dat je het ingelegde geld zeker terugkrijgt: dat is de belofte van Burgstate!

bottom of page