top of page
Banner huren.jpg

Huren in
Limburg:
Burgstate.

Welke ruimte je ook in Limburg wil huren, bij Burgstate ben je aan het juiste adres!

Ruimte huren?

Burgstate heeft een ruim huuraanbod in kantoorruimtes, bedrijfspanden, woonruimtes, winkels, horecapanden en opslagmogelijkheden.

Kantoorruimte huren

Burgstate is dé aanbieder van hoogwaardige kantoorruimtes in Limburg. Onze Business Centers zijn strategisch gelegen in de gehele provincie. Elk van onze Business Centers is een professioneel bedrijfsverzamelgebouw met een kenmerkend karakter en een unieke uitstraling, waardoor ze perfect passen bij diverse zakelijke behoeften. Bij ons kun je tegen aantrekkelijke tarieven een eigen kantoorruimte huren, inclusief alle benodigde faciliteiten voor een productieve werkomgeving.

Bekijk hier onze kantoorruimte Venlo - Kantoorruimte Siitard - Kantoorruimte Heerlen

Bedrijfsruimte huren

Wij bieden bedrijfsruimtes verspreid over heel Limburg aan. Bij Burgstate is het huren van een bedrijfsruimte altijd flexibel en voordelig, waarbij we jouw specifieke wensen als uitgangspunt nemen. We nodigen je daarom dan ook graag uit voor een vrijblijvende rondleiding in een van onze bedrijfsruimtes, zodat je zelf kunt ervaren wat wij te bieden hebben. Met een breed aanbod aan verschillende bedrijfsruimtes heeft Burgstate ongetwijfeld mogelijkheden voor jou.

Woonruimte huren

Burgstate heeft in heel Limburg betaalbare woonruimtes beschikbaar voor verhuur. Onze portfolio bevat woningen op veel verschillende plaatsen in onze provincie zoals Heerlen, Beek, Blerick, Sittard, Venlo en Venray. We beschikken over diverse woonruimtes, variërend van appartementen tot vrijstaande woningen, passend bij verschillende budgetten. Bij Burgstate staat flexibiliteit en betaalbaarheid centraal bij het huren van een woonruimte, waarbij we jouw persoonlijke (woon)wensen nauwlettend in het oog houden.

Winkelruimte huren

Ons assortiment biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor het huren van een of meerdere winkelruimtes in heel Limburg en we hebben mogelijkheden op diverse locaties. Burgstate heeft een breed scala aan opties, variërend in prijsklasse en oppervlakte, zodat je de perfecte ruimte kunt vinden die past bij jouw zakelijke behoeften. Wij begrijpen het belang van flexibiliteit en kosteneffectiviteit bij het huren van een winkelruimte en luisteren graag naar jouw specifieke wensen. Zo kun jij de juiste keuze maken uit ons zeer diverse aanbod.

Horecaruimte huren

Bij Burgstate vind je een ruim aanbod aan horecaruimtes in heel Limburg. Van Heerlen tot Venray en van Venlo tot Beek: onze horecapanden bevinden allemaal zich op strategische locaties. Wij hebben meerdere flexibele en voordelige opties, die we kunnen laten aansluiten bij het horecapand dat jij voor ogen hebt. Wanneer je een horecaruimte huurt bij Burgstate, gaan we voor maximale tevredenheid. Samen met Burgstate geef jij invulling aan je horecaconcept.  

Opslagruimte huren

Of je nu op zoek bent naar een kleine of een grotere opslagruimte, wij hebben opties in verschillende prijsklassen en formaten. Ontdek de mogelijkheden voor het huren van een opslagruimte bij Burgstate. Met onze opslagfaciliteiten verspreid over heel Limburg, bieden we een ruim aanbod aan opslagmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een kleine ruimte om seizoensgebonden inventaris op te slaan of een grotere opslagfaciliteit voor productie of voorraad: wij hebben diverse opties beschikbaar en ons aanbod gaat van compacte opslagunits tot ruime magazijnen.

In the spotlights

Onze nieuwste projecten

bottom of page