top of page

Bedrijfsruimte
huren in
Heerlen. 

Op zoek naar een eigen bedrijfsruimte in Heerlen?
Dan ben je bij Burgstate aan het juiste adres!

Welkom bij Burgstate, jouw betrouwbare partner voor het huren van bedrijfsruimtes in Heerlen

Wij bieden een breed scala aan bedrijfsruimtes verspreid over de hele provincie, van Limburg-Noord tot Limburg-Zuid. Of je nu een start-up bent die een bescheiden werkruimte nodig heeft of een gevestigd bedrijf dat op zoek is naar een ruime opslag- of productiefaciliteit: wij hebben de perfecte ruimte voor jou.

Kenmerken van onze bedrijfsruimtes in Heerlen

Variabele groottes

Onze bedrijfsruimtes variëren in grootte van 50m2 tot 10.000m2. Dit betekent dat we een passende ruimte hebben voor elk type bedrijf, ongeacht de omvang. Of je nu een kleine werkplaats, een middelgrote opslagruimte of een grote productiefaciliteit nodig hebt: bij ons vind je wat je zoekt.

Flexibele termijnen in Heerlen

We bieden flexibele huuropties om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen. Of je nu een ruimte nodig hebt voor een paar maanden of voor meerdere jaren, wij kunnen een huurovereenkomst op maat maken die perfect bij jouw plannen past.

Centrale locaties in Heerlen

Onze bedrijfsruimtes bevinden zich op strategische locaties in Limburg, met goede bereikbaarheid en logistieke voordelen. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf optimaal kan functioneren en makkelijk toegankelijk is voor zowel medewerkers als klanten.

Complete faciliteiten

Onze bedrijfsruimtes zijn volledig uitgerust met alle benodigde faciliteiten om jouw bedrijfsactiviteiten soepel te laten verlopen. Denk hierbij aan zaken als voldoende parkeergelegenheid, moderne infrastructuur, en in sommige gevallen zelfs kantoorruimtes en vergaderzalen binnen het pand.

Ondersteuning en service in Heerlen

Bij Burgstate hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Wij hebben een deskundig team van medewerkers die altijd beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat je bedrijfsruimte perfect aansluit bij jouw wensen. Van het moment van bezichtiging tot het opstellen van de huurovereenkomst en verder, wij bieden een uitgebreide service om jouw ervaring zo prettig mogelijk te maken.

Op zoek naar bedrijfsruimte in Heerlen?

Bij Burgstate ben je op het juiste adres. Bekijk hier ons aanbod.

Waarom kiezen voor Burgstate als je bedrijfsruimte wilt huren in Heerlen?

Flexibiliteit en voordelig huren in Heerlen

Bij Burgstate begrijpen we dat de behoeften van jouw bedrijf kunnen variëren. Daarom bieden wij flexibele huuropties die zijn afgestemd op jouw specifieke wensen. Of je nu op zoek bent naar een kortlopende huurtermijn of een langdurige oplossing, wij hebben de juiste opties voor jou. Onze tarieven zijn concurrerend, zodat je altijd voordelig kunt huren zonder in te boeten op kwaliteit of service.

Vrijblijvende rondleiding in Heerlen

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende rondleiding in een van onze bedrijfsruimtes. Dit geeft je de kans om onze faciliteiten te bekijken en zelf te ervaren wat wij te bieden hebben. Ons team staat klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Huur jouw bedrijfsruimte in Heerlen bij Burgstate

en profiteer van flexibele, voordelige en hoogwaardige oplossingen die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeften.

Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd in het huren van een bedrijfsruimte in Heerlen?

Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende rondleiding te plannen. Ons team helpt je graag om de ideale ruimte te vinden voor jouw bedrijf. Ervaar zelf de voordelen van huren bij Burgstate en geef jouw bedrijf de ruimte om te groeien.

bottom of page