top of page
Werken bij Burgstate

Vacature
Meewerkstagiar(e)

Wij zoeken een gemotiveerde meewerkstagiair(e) die studeert aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij, Facility Management of Bouwkunde.

Functie omschrijving

Wij zoeken een gemotiveerde meewerkstagiair(e) die studeert aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij, Facility Management of Bouwkunde. Je ondersteunt tijdens de stageperiode zowel de commerciële als technische afdeling. Denk hierbij aan de verhuur van bedrijfs- en woonruimtes en de projectbegeleiding van nieuw- en verbouwplannen.

 

Functie eisen

Jij bent niet bang om zaken aan te pakken en zelf uit te zoeken. Je gaat nauwkeurig te werk, kunt goed plannen, leert graag en hebt sterke communicatieve vaardigheden. Verder ben je in bezit van een rijbewijs (B).

 

Wat bieden wij?

Als stagiair(e) bij Burgstate krijg je de kans om kennis en werkervaring op te doen bij een vastgoedeigenaar en dynamische projectontwikkelaar.

  • Een veelzijdige stage binnen de commerciële en facilitaire afdeling van de organisatie;

  • Een inspirerende omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en ervaring op kan doen;

  • Een marktconforme stagevergoeding.

 

Bedrijfsprofiel

Burgstate is een sterk groeiend bedrijf die actief is in o.a. de markt van bedrijfsvastgoed. Het uitgangspunt van Burgstate is het bieden van gerichte en flexibele oplossingen op maat met betrekking tot bedrijfshuisvesting, zowel kleine als meer omvangrijke oppervlaktes, tot ongeveer 10.000 m². Dat gebeurt op basis van een zelfontwikkeld, eigentijds concept waarin huisvesten, ontmoeten en ontzorgen centraal staan. Tot Burgstaet behoren onder meer de concepten Burgstate Business Centers, Sablones, Burgstate Living en Burgstate City Campus.In totaal heeft Burgstate ca. 245.000 m² vastgoed in eigendom en/of beheer.

Interesse?

Wij bieden een afwisselende functie in een plezierig en informeel werkklimaat. Je krijgt een salaris wat past bij jouw opleiding en ervaring.

bottom of page